arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Bagt hvidkål
1 lille hvidkål olivenolie havsalt

Habanerosalsa
1 gul habanerochili (eller anden chilitype)
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
50 g smuttede mandler
3⁄4 dl olivenolie
3⁄4 dl limesaft
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
1 håndfuld frisk koriander
Friskkværnet peber

Sådan gør du:

Bagt hvidkål
Skær hvidkålen i både på langs. Pensl dem med olie, og krydr alle overflad- erne med salt. Bag dem i ovnen på en smurt bageplade ved 200° i 40-45 minutter, til kålen har en mørk overflade.

Habanerosalsa
Skær chilien i mindre stykker. Pil løg og hvidløg, og hak dem groft. Steg chili, løg, hvidløg og mandler i olivenolie på en pande, til løgene er gyldne. Køl ned til stuetemperatur, og blend kort med olivenolie, limesaft, sukker, salt og koriander til en grov salsa. Smag til med salt og peber.

Server habanerosalsaen til den bagte, varme hvidkål.

Foto: Anders Schønnemann