arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

500 g champignoner eller portobellosvampe
1 dl æblecider
3 fed frisk hvidløg
3 kviste rosmarin
2 spsk. olivenolie
havsalt og friskkværnet peber 

Sådan gør du:

Rens svampene med pensel eller en lille grønsagskniv; hvis de er meget beskidte, kan du vaske dem forsigtigt.

Læg svampene i et ovnfast fad sammen med letknust hvidløg, rosmarinkviste, olivenolie, salt og peber, og hæld så cider ved.

Sæt svampene i ovnen, og bag dem ved 150° i 12 min.

Spis svampene lune med lidt finthakket frisk rosmarin og et par dryp olivenolie, som kommes på lige inden servering. Svampene kan spises som en lille selvstændig ret eller som tilbehør til wienerschnitzler eller anden kød og fisk.