arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

2 dl majskerner
2 spsk. olie
2 metalsigter
Ståltråd
En kraftig pind på ca. 1–1½ meter så du ikke brænder fingrene
Salt

Sådan gør du:

Kom majskernerne i en skål, vend dem i olien, og kom dem i den ene sigte. Læg den anden sigte ovenpå, så de danner en kugle, og bind dem godt sammen med ståltråd. Bind herefter popcornkuglen fast for enden af pinden med ståltråden.

Hold popcornkuglen ind over varmen, indtil majskernerne begynder at poppe. Ryst med jævne mellemrum, så alle majskernerne bliver poppet.

Tag kuglen ud af bålet, men pas på med sigterne, da de er meget varme. Når en voksen – med handsker eller efter lidt nedkøling – har åbnet kuglen, kan popcornene hældes i en skål, drysses med lidt salt og spises.