arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

1 kg kartofler, små
2 dl olie til stegning
salt
3 fed knust hvidløg
1 spsk. korianderfrø
citronsaft
1,5 spsk. cayenne peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 225 grader. Skur kartoflerne. Bred ud på bageplader i et lag, og bag dem gyldne og runkne på alle flader i 30-35 minutter.

Varm olie op i en gryde med knust hvidløg, korianderfrø og cayenne til hvidløget bliver let gyldent. Vend den varme olie, samt citronsaft i kartoflerne.

Smag til med salt. Sæt fadet med batata harra i ovnen og bag kartoflerne sprøde og gennemvarme i 12-14 minutter.

Anret på fad og drys evt. med ekstra cayenne peber.