arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

5-600 g oksespidsbryst
5 dl hønse- eller kalvefond
500 g blandede svampe
500 g rødløg
30 g smør
30 g mel
Soya
Kirsebæreddike
Peber
Inddampet kirsebærsaft (alternativt Meyers blommesirup)

Sådan gør du:

Puds kødet af og skær det i passende stykker. Brun kødet godt af på en glohed pande og læg det i en støbejernsgryde eller stegeso sammen med halverede løg og svampe. Tilsæt fond, sæt låg på gryden og tilbered det i ovnen på 155-160° i 4-5 timer, indtil kødet er helt mørt og trevler.

Si væden fra gryden med kød og grøntsager. Lav en smørbolle af blødt smør og mel, og pisk så smørbollen ind i væden. Smag til med soya, kirsebæreddike, kirsebærsaft og peber.

Server med kogte kartofler vendt med smør og urter eller en rodfrugtmos.