arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

0,3 l fløde
1 spsk. citronsaft
1 tsk. friskrevet citronskal
1,2 dl hyldeblomstsaft (Søbygaard, øko i glasflaske)
79 g hvid chokolade
40 g smør i tern
¼- ½ stang polynesisk vanilje
65 g sukker
3 æg
Nip fint salt flagesalt

Sådan gør du:

Vaniljekorn mases sammen med sukker, så kornene fordeles i sukkeret. Smør, chokolade og sukker smeltes over vandbad.

Fløden og hyldeblomstsaft lunes og hældes i chokoladen. Tag det af varmen og rør til alt er en ensartet masse. I en skål for sig piskes æg let sammen og sigtes langsomt over i chokolademassen under omrøring

Tilsæt salt, citronsaft og citronskal og hæld massen over brødet. Er man den heldige ejer af en vakuummaskine vakuumpakkes brød og chokoladecreme på 90. Alternativt trækker brød 24 timer i chokoladecremen.

Fordel det hele i 6 ovnfaste portionsskåle og bag desserterne 12-15 minutter ved 180 c.

Servér med vaniljeis eller iskold cremefraiche