arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

1 ¼ kg kyllingelår uden ben

Marinade:
15 g frisk ingefær
25 g hvidløg
10 g frisk koriander
1 tsk. chilipulver
lidt citronsaft
1 tsk. garam masala
125 ml naturel yoghurt
10 g salt
1 tsk. friskkværnet peber
1 tsk. gurkemeje
2 spsk. planteolie

Sauce:
15 g frisk grøn chili
15 g frisk koriander
1 tsk. bukkehornsfrø
1 tsk. chilipulver
25 g ingefær
375 g løg
625 g hakket tomat
75 g smør
lidt citronsaft
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. sukker
1 tsk. garam masala
1 spsk. spidskommen
75 g cashewnødder
125 g creme fraiche
250 ml hønsefond

Sådan gør du:
Dag 1:
Hvidløg og ingefær blendes fint. Korianderen hakkes og blandes med hvidløg og ingefær sammen med resten af ingredienserne til marinaden. Kyllingen lægges i marinaden til næste dag.

Dag 2:
Kyllingen tages op af marinaden og marinaden gemmes til sauce. Kyllingen lægges på riste med bakker under. Den sættes på køl, til saucen er næsten færdig, hvorefter den sættes i ovnen på riste og bages ved 200° i ca. 30 minutter alt afhængig af størrelse. Ingefær, frisk chili og hvidløg blendes og svitses i smørret sammen med de hakkede løg. Alle krydderierne blendes og svitses med. Tomater, fond og citronsaft tilsættes sammen med resterne fra marineringen. Saucen koges igennem og blendes. Creme fraiche, hakkede koriander og ristede, blendede cashewnødder tilsættes og saucen smages til med salt, peber og citronsaft. Servér den med ris eller korn og godt naanbrød til