arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Romkuglemasse
Ca. 500 g daggammelt winerbrød og evt. også kagerester
Evt. en smule vand
Ca. 1-2 dl syltetøj efter eget valg
Ca. 2 spsk. kakaopulver
Evt. ca. ½ dl rom 

Topping
200 g chokolade – hvid, mælk eller mørk
Forskellige hakkede nødder
Kokosmel farvet med frugtfarve

Sådan gør du:

Romkuglemasse
Hak winerbrød og kagerester med en kniv og kør det sammen med resten af ingredienserne til en romkuglemasse på en røremaskine med dejkrog. Tril til passende størrelse romkugler og sæt på køl. (Hvis massen er for blød til at trille, så sæt den på køl og prøv igen et par timer senere)

Topping
Smelt chokoladen, så den kun lige akkurat er smeltet og tyktflydende. Hav de forskellige toppings klar i små skåle. Sæt romkuglerne på et spyd, dyp i chokolade og dyp så i topping.