arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

150-200 g kold oksekødstatar
Lidt salt og friskkværnet sort peber
2 tsk. udvandede saltede kapers
Lidt fintrevet citronskal
1-2 tsk. citronsaft
Evt. ½ fed frisk hvidløg
½-1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
2 tsk. fint høvlet eller revet lagret parmesanost

Sådan gør du:

Hak det kolde kød med en skarp kniv til det er tilpas findelt. Rør salt, peber, udvandede kapers, citronskal, citronsaft, knust hvidløg, olivenolie og parmesanost sammen i en skål. Bland det hakkede kød hurtigt sammen med ingredienserne i skålen. Smag til med ingredienserne. Retten skal serveres straks efter at citronsaften er tilsat, da kødets proteiner ellers koagulerer på grund af citronens indhold af syre. Spis med godt italiensk brød til.