arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

2 pasteuriserede æggeblommer (svarer til 1/3 dl)
1 spsk æbleeddike
1 ½ – 2 dl neutral olie
S
alt
Peber
1 fed fintrevet hvidløg
1-2 spsk finthakket chipotle-chili (afhængig af hvor styrken man ønsker)

Sådan gør du:

Kom æggeblommer, eddike og lidt salt i en skål og pisk det sammen.

Hæld nu stille og roligt olien i. Det er vigtigt at der bliver hældt lidt ad gangen og derefter rørt helt ud.

Når mayonnaisen er begyndt at tykne, er den færdig, smag evt. til med ekstra salt og eddike.

Rør den ønskede mængde chipotle i.