arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

Pandekagedej
200 g hvedemel
30 g kakao
2 spsk. sukker
1 knsp. salt
1 knsp. stødt kardemomme
3 æg
4 dl letmælk
10 g smør

Chokoladesovs
50 g mørk chokolade af god kvalitet, f.eks.Valrhona Manjari 64%
2 dl sødmælk


Sådan gør du: 

Pandekagen
Bland hvedemel, kakao, sukker, salt, kardemomme og æg i en skål, og pisk det godt sammen med et piskeris. Tilsæt sødmælk og smeltet smør, og lad dejen hvile i 20 min. i køleskabet. Bag pandekagerne på begge sider på en varm slip-let-pande, læg dem på en tallerken, efterhånden som de bliver færdige, og hold dem lune under et stykke alufolie.

Chokoladesovsen
Hak chokoladen fint, og kom den i en skål. Varm mælken op i en gryde, og hæld den hen over den hakkede chokolade under omrøring. Rør, til al chokoladen er smeltet, og sovsen er glat og blank. Server den lune chokoladesovs til pandekagerne. Skal det være alvorligt svinsk, er en kugle vaniljeis kronen på værket.