arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

2 stk. Løg
7 fed hvidløg
20 gram frisk ingefær
2 tsk. stødt korianderfrø
3 spsk. stødt grøntsagsbouillon
750 g vand
300 g flåede tomater
15 g sukker
25 g æblecidereddike
10 g salt
1 tsk. peber
1/2 citron
2 tsk. Chiliflager
200 g kokosmælk
4 tsk. stødt gurkemeje
1 1/2 spsk. stødt spidskommen
300 g gule linser
2 spsk. garam masala

Sådan gør du:

Sauter løg og hvidløg af i en gryde.
Rist gukemeje, garam masala, spidskommen og stødt korianderfrø med løgene.
Tilsæt vand, tomater, bouillion og de gule linser. Kog Linserne i 20-30 min. til de er helt møre.

Tilsæt de øvrige ingredienser.

Konsistensen skal være lind og let som en risotto. Juster eventuelt med lidt væske, hvis din Daal er for tyk. Salt skal først tilsættes til sidst, ellers kan linserne være svære at koge ud. Smagen skal være cremet fra kokosmælken, varme fra krydderierne og syer fra æblecidderedike og citronsaft.

Farven skal være gylden/gul. Juster eventuelt med gurkemeje.