arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

80 g hasselnøddekerner
1 mellemstor gulerod
80 g dadler
100 g tørrede tranebær (eller andre tørrede bær)
2 spsk. æblemost
2 spsk. kakaopulver
1 spsk. ahornsirup
1 knsp. salt

Sådan gør du:

Rist hasselnødderne på en tør pande, til de begynder at tage farve og dufter kraftigt. Skræl guleroden, og skær den i grove stykker. Hak dadlerne groft.

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og kør det til en grov masse.Køl massen ned i køleskabet i mindst 30 minutter.

Form små kugler eller barer, og vend dem i mere kakaopulver.

Foto: Anders Schønnemann