arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

1 stort fed hvidløg
5 mellemstore løg, finthakkede
350 g. tomatpuré
200 g. røde linser
6 dl. vand
2dl. kokosmælk
1 spsk. citronsaft
5 cm. frisk ingefær
Lidt olie til stegning

Krydderiblanding
1 tsk. friskkværnet sort peber
Et godt drys revet muskatnød
1/2 stjerneanis
1 ½ tsk. spidskommen
1/3 tsk. nellike
1 laurbærblad
1 tsk. kardemomme
1 lille tsk. stødt kanel
1 ½ tsk. stødt koriander

Smag til med salt

Sådan gør du:

Kom kokosmælk i en gryde for sig selv og reducer ind til cirka halvdelen. Imens ristes de tørre krydderier og tomatpuré på en tør pande i et minuts tid, før olie, hakket hvidløg og løg tilsættes. Lad det simre under omrøring.

De røde linser skylles i koldt vand og vendes i den ristede krydderiblanding.

Når kokosmælken er reduceret til den ønskede mængde, tilsættes linserne og vandet, og det hele simrer 30 – 45 min.

Når linserne er møre, smages det til med revet ingefær og citron.

Til allersidst smages dahlen til med salt, inden den serveres med friske krydderurter, yoghurt og sprøde brød.