Vi beklager!
|
||
---|---|---|
{{item.DisplayName}} |
|
|
{{model.warnings[0]}}
|
||
Total | DKK | {{model.total}} |
Vi beklager!
4 pers.
Meyers Madhus serverede denne velsmagende efterårssuppe ved åbningen af Wefood på Nørrebrogade i København, mandag 7. november 2016.
Det skal du bruge:
1 spsk olivenolie
1 blomkål
2 fed hvidløg
2 blade salvie
1/2 bundt asparges
50 g smør
1 liter vand
2 spsk. fiskesause
2 spsk. æbleeddike
1 dl fløde
Salt og peber
Sådan gør du
Gnid lidt olie på blomkålshovedet og bag det i ovnen ved 200 grader, indtil det er blevet let gyldent. Smelt smørret i en gryde, hak hvidløg og salvie fint og lad det stege i smørret, indtil det er blevet blødt, men ikke har fået farve. Tilsæt dernæst blomkål og asparges, der er hakket groft, og dæk grønsagerne med vand. Lad det koge i cirka 30 minutter, til det er meget mørt, og tilsæt så de resterende ingredienser. Purér suppen med en stavblender, eller hæld det hele i en blender. Varm suppen igennem og smag til med salt og peber. Server med nybagt surdejsbrød eller ristede brødcroutoner.