arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

Andebryster
2 andebryster

1 dl kirsebæreddike

2 spsk. honning

Et par kviste timian

5-6 knuste enebær

Selleripuré
600 g selleri
2 fed hvidløg
5 dl sødmælk
2 stænger fintsnittet bladselleri
Muskatnød
Salt og peber

Sådan gør du:

Andebryster
Fjerne de største sener fra andebrysterne, og rids skindet. Læg andebrysterne med skindsiden nedad i en kold pande, og sæt panden over blusset på mellem varme. Langsomt vil fedtet smelte fra, og skindet bliver sprødt. Når kødet er sprødt, så vend brysterne, og steg dem mørkt gyldne på kødsiden, på den nu varme pande i nogle minutter. Brysterne skal stadig være rosa. Krydr skindet med salt, peber og enebær. Kog panden af med kirsebæreddike, til væden næsten er væk. Smelt honningen ud i panden, og glaser kort andebrysterne heri, til kødet er dækket på alle sider i den sur-søde lage. Lad kødet hvile lunt, indtil du skærer det ud og anretter det med selleripuréen.

Selleripuré
Skær den skrællede selleri i mindre stykker. Afskal hvidløgene. Kog begge dele helt møre i mælken. Purér selleri med lidt af mælken, og smør efter lyst. Smag til med fintsnittet bladselleri, salt, peber og muskatnød.