arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

400 g Meyers Plantefars med svampe og timian

Svampe-tapenade
200 g svampe efter årstiden (F.eks. champignon, kantareller, Karl Johan)
1 spsk vindruekerneolie
1 stk løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
½ dl olivenolie
1 tsk citronskal
1 tsk tørret timian

Grillet rosenkål
500 g rosenkål
1 spsk vindruekerneolie
100 g hasselnødder
1 spsk æbleeddike (F.eks. Meyers variant fra COOP)
1 tsk akaciehonning
1 bundt bredbladet persille
1 tsk salt
2 stk danske æbler, gerne fra Lilleø
4 tykke skiver daggammelt surdejsbrød

Sådan gør du:

Rens svampene grundigt for jord, hak dem groft og steg dem gyldne i vindruekerneolien. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend det hele til en ensartet masse. Rist hasselnødder i ovnen ved 165 °C i ca. 10 min. Vask rosenkålene og nip de yderste blade og bunden af. Halver rosenkålene og steg dem gyldne på en pande med vindruekerneolie. Tilsæt æbleeddike, honning og salt. Vask persillen grundigt og hak den fint. Skær æblerne i tynde både. 

Tilbered plantefarsen som beskrevet på forsiden af emballagen.

Servering
Rist brødet gyldent på din grillpande eller brødrister. Anret svampetapenaden ovenpå, herefter falafel, rosenkål, æblebåde og hasselnødder. Velbekomme!