arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

½ hoved sommerfrisk iceberg
1 håndfuld skvalderkål
4 modne ferskner
8 cm kinaradise
3 spsk. æbleeddike
6 spsk. koldpresset rapsolie
1 spsk. sukker
havsalt
friskkværnet sort peber
100 g kantareller
rapsolie til stegning
2 spsk. finthakket skalotteløg
4 blomsterhoveder af spiselige gyldne sommerblomster som blomsterkarse eller tagetes

Sådan gør du:

Bræk icebergsalaten i mindre stykker, skyl den, og slyng den tør i en salatslynge eller et viskestykke. Vask og slyng også skvalderkålen, og pluk den i blade. Flæk fersknerne, fjern stenene, og skær frugtkødet i flotte både med en superskarp kniv. Skræl radisen, og skær den i halvgrove tern. Kog dem i letsaltet vand i 90 sekunder, og hæld dem i et dørslag. Kom de afdryppede tern i en skål, vend dem med æbleeddike, olie og sukker, og smag til med salt og peber. Rengør svampene med en lille børste, riv dem i grove stykker, og rist dem i lidt olie på en middelvarm pande nogle minutter, til de gyldne. Krydr med salt og peber. Vend iceberg, skvalderkål, ferskner, kinaradise, svampe og hakket skalotteløg forsigtigt sammen i en stor skål, og pynt med blade fra sommerblomsterne.