arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

150 g hvedemel
60 g fuldkornshvedemel
100 g smør
90 g sukker
¼ tsk. bagepulver
Kornene af 1 vaniljestang
3 tsk. vand

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 180° på varmluft. Smuldr mel, fuldkornsmel og smør sammen i en skål. Tilsæt sukker, bagepulver og vaniljekorn – du kan evt. mase vaniljekornene sammen med lidt af sukkeret med den flade side af kniven, inden du tilsætter dem, så kornene skiller sig ad. Ælt blandingen sammen med 3 tsk. vand. Rul dejen ud til ca. 4 mm’s tykkelse på et let melet bord, og udstik med en ring på ca. 7 cm i diameter. Læg de runde kiks på en bageplade beklædt med bagepapir, og prik kiksene med en gaffel. Bag kiksene med i ovnen i ca. 10 minutter, og afkøl dem så på en bagerist. Opbevar kiksene i en tætsluttende beholder.