arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

500 g lunken vand
8 g glutenfri gær (De Danske Gærfabrikker)
10 g salt
Evt. 30 g glutenfri surdej
18 g Husk - loppeskalsfrø
100 g fuldkorns boghvedemel
100 g fuldkorns majsmel
200 g fuldkorns rismel
50 g olivenolie

Sådan gør du:

Pisken gær, salt og surdej ud i vandet.
Pisk Husk ud i vandet og vent 2 minutter.
Æltet så alt melet og olien ind i i dejen med hænderne eller røremaskine.
Ælt godt og kraftigt i 5 minutter.

Sæt en bagesten ind i ovnen - har du ikke en bagesten, tager du en flad bagelade og sætter den ind med bunden opad.
Varm ovnen op til maximale varme som din ovn kan komme op på 1/2 time inden du skal bage.

Del dejen i 4 klumper
Drys noget majsmel på bordet og tryk dejen ud til en tyk pizzabund.
Rul dejen ud med en kagerulle.
Sørg for at dejen ikke klistrer til bordet ved at drysse lidt majsmel ind under dejen.
Læg noget bagepapir på bagsiden af en kold bageplade eller på bagsiden af et skærebræt der er stor nok til at pizzaen kan være der og samtidig lille nok til at du kan skyde pizzaen ind i ovnen.
Når ovnen har været rigtig varm i lang tid, lægger du dejen på bagepapiret og kommer fyld på pizzaen.
Med det samme skyder du bagepapiret med den ubagte pizza ind på den varme bagesten /bageplade.
Bag pizzaen til den ser færdig ud og føles færdig.