arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

100 g havremel (eller en blanding af forskellige glutenfrie meltyper)
100 g vand

Sådan gør du:

Bland mel med vand lad det stå på køkkenbordet i fire dage.

Dag 4
Smid 150 g af det ud og rør 75 g glutenfrit mel og 75 g vand i. Rør det godt igennem og lad det stå ved stuetemperatur.

Dag 5
Smid 150 g af det ud og rør 75 g glutenfrit mel og 75 g vand i. Rør det godt igennem og lad det stå ved stuetemperatur.

Dag 6
Smid 150 g af det ud og rør 75 g glutenfrit mel og 75 g vand i. Rør det godt igennem og lad det stå ved stuetemperatur.


Sådan opbevarer og forbereder du din surdej inden du skal bage:

I de perioder hvor du ikke bager, har du din surdej stående i køleskabet

Dagen inden eller mindst 4 timer inden du laver din glutenfrie dej, forbereder du din surdej ved at tager den ud af køleskabet og friske den op og lader den stå og udvikle sig på køkkenbordet til den skal i dejen.

50 g glutenfri surdej fra køleskabet
75 g glutenfri mel
75 g vand