arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

5 hele æg
170 g sukker
85 g havremel
65 g rismel
1 tsk. bagepulver

Sådan gør du:

Åben springformen og læg et stykke bagepapir (over bunden) i klemme.
Pisk æg og sukker luftigt og hvidt.
Bland kartoffelmel, havremel og bagepulver i en separat skål.
Varm ovnen op til 190 °
Sigt melet lidt af gangen ned i æggeskummet, mens du forsigtig vender melet ind i skummet med en gummispartel.
Smør ikke siderne på springformen.
Kom dejen ned i springformen.
Bag bunden til en strikkepind eller spidsen af en urtekniv kommer tør op når du stikker den ned i midten af lagkagebunden.
Tag formen ud af ovnen og stil formen med lagkagebunden omvendt på en rist, så bunden af formen kommer opad.