arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

5 hele æg
170 g sukker
85 g havremel
65 g rismel
1 tsk. bagepulver

Der er ikke gluten i havre, men der kan være glutenrester fra andre kornarter i en pakke havremel eller havregryn.
Så hvis du skal bage til en person med glutenintolerance (cøliaki), er det vigtigt at du køber det der hedder glutenfrit havremel eller glutenfrit havregryn

Sådan gør du:

Åben springformen og læg et stykke bagepapir (over bunden) i klemme.
Pisk æg og sukker luftigt og hvidt.
Bland rismel, havremel og bagepulver i en separat skål.
Varm ovnen op til 190 °
Sigt melet lidt af gangen ned i æggeskummet, mens du forsigtig vender melet ind i skummet med en gummispartel.
Smør ikke siderne på springformen.
Kom dejen ned i springformen.
Bag bunden til en strikkepind eller spidsen af en urtekniv kommer tør op når du stikker den ned i midten af lagkagebunden.
Tag formen ud af ovnen og stil formen med lagkagebunden omvendt på en rist, så bunden af formen kommer opad.