arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

600 g økologisk hokkaido
5 dl hønsefond
1 dl piskefløde
100 g løg
1 fed hvidløg

Smag til med
10 g salt
2-3 spsk. citronsaft
Friskkværnet sort peber
Chipotle-chilipeber

Sådan gør du:

Skræl græskarret, og skær det ud i grove tern (gem et lille råt stykke til pynt). Pil og hak løg og hvidløg.

Svits løgene i smør, og tilsæt de udskårne græskar. Tilsæt hønsefond, og lad det koge i 15 min., tilsæt så piskefløde, og kog i yderligere 5 min. Kog godt igennem til alt er mørt.

Blend suppen til den er glat og cremet (juster konsistensen med vand, hvis konsistensen er for tyk). Smag til den med salt, peber, citronsaft og chipotle chilipeber, så balancen bliver helt rigtig - det søde græskar skal krydres godt, så suppen ikke bliver for tung.

TIP Server græskarsuppen rygende varm med godt brød på siden.