arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

1 kg jomfruhummere (12-16 stk.)
1 helt friskt hvidløg
1 bundt estragon
havsalt og friskkværnet peber
½ dl olivenolie
½ citron

Sådan gør du:

Tjek, at jomfruhummerne er friske – de skal dufte friskt af hav. Bræk halerne af kroppen, og læg dem op i et stort ovnfast fad. Skær det hele friske hvidløg og estragonen groft ud, og drys begge dele ud over jomfruhummerne, krydr med salt, og dryp til sidst med olivenolie og citronsaft. Når du har presset det meste af saften af citronen, så skær den i grove stykker, og smid også dem ned til jomfruhummerne, så skallen kan afgive ekstra citrussmag. Sæt fadet i ovnen, og bag jomfruhummerne på 250° med grill på i 8-10 min. Du kan selvfølgelig også tilberede dem udendørs på grillen, hvis du vil – det tager jo ingen tid. Tag jomfruhummerne ud af ovnen, og server dem med det samme, med godt brød til at dyppe i det dejlige snask, som ligger i bunden af fadet.