arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

100 g blødt smør
2 spsk. cidereddike
1 spsk. sennep
½ dl hvedeøl
havsalt og friskkværnet peber
2 håndfulde blandede krydderurter (kørvel, persille, basilikum)
4 majskolber

Sådan gør du:

Rør smørret op med eddike, sennep, øl, salt, peber og finthakkede urter. Når smørret er rørt godt sammen, så sæt det i køleskabet, så det bliver koldt og klart til at spise senere til de grillede majs. Grill majskolberne med dækbladene på i 8-10 min., indtil bladene er godt brankede, og majskernerne er blevet helt solgule og møre. Vend dem et par gange undervejs. Træk bladene og ”skægget” af majskolberne, og spis kolberne varme med det kolde smør og lidt ekstra salt at drysse med.

TIP Er majsene ikke helt friske og dækbladene dermed lidt tørre, så stænk dem med lidt vand, inden du griller dem, så de ikke futter helt af over gløderne.