arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

600 g oksenyretapper
10 kviste timian
2 spsk. olivenolie
havsalt og frikkværnet peber
1 frisée-salat
½ bundt bredbladet persille
1 lille rødløg
2 spsk. æbleeddike
2 spsk. koldpresset rapsolie 

Sådan gør du:

Frigør oksenyretapperne for de værste sener og hinder, og gnid kødet med hakket timian, olivenolie, salt og peber. Varm en grillpande op, og grill kødet i kort tid ved meget høj temperatur – giv det ca. 2-3 min. på hver side, så det stadig er helt rosa og saftigt i midten. 

Skær imens roden af frisée-salaten, del den ud i store blade, vask den, og slyng den tør i en salatslynge eller et viskestykke. Pluk persillen, vask den og slyng også den tør, og pil og snit rødløget fint. Vend salaten med persille, rødløg, æbleeddike, rapsolie, salt og peber. 

Tag kødet af panden, og lad det hvile i 1 min., inden du skærer det i tynde skriver og serverer det med salaten. Her er frokost til 4 personer – vil du bruge salaten som forret, kan du strække den til 6 personer.