arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

1fennikel
2 røde peberfrugter
4 runde italienske courgetter
1 bundt forårsløg
100 g grønne bønner
1 helt og friskt hvidløg
2 spsk. olivenolie
2 spsk. æbleeddike
½ bundt krydderurter (persille, basilikum,
estragon eller, kørvel)
havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Skær fennikel, peberfrugt og courgetter ud i grove stykker. Skær top og bund af forårsløgene, nip enderne af bønnerne, og skær hvidløget midt over.
Vend alle grønsagerne med lidt olivenolie, og grill dem på en varm grill i ca. 2 min. på hver side (hvidløget skal du grille med skærefladen nedad hele vejen igennem).

Grønsagerne må gerne tage farve og blive lidt brankede, men de skal stadig havde
bid. Tag grønsagerne af grillen, og vend dem med olivenolie, eddike, hakkede krydderurter, salt og peber. "Ryst" de halve hvidløgsfed ud af skallen, og vend dem
ned i grønsagerne. Server grønsagerne, mens de stadig er lidt lune, som en lille
selvstændig ret eller som tilbehør til det-du-nu-griller.