arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

600 gram kød fra gedekid (kølle eller filet)
1 spsk. sennep
2 spsk. æbleeddike
havsalt og friskkværnet peber
1 salatløg
16 cocktailtomater

Desuden
8 trægrillspyd

Sådan gør du:

Læg træspyddene i blød i vand i cirka 30 minutter, så de ikke brænder, når de skal grilles. Skær eventuelle sener og fedt af gedekødet, og skær kødet ud i tern på 2x2 cm, og kom dem på i en skål. Vend kødet godt i sennep, æbleeddike, salt og peber, og lad kødet marinere i 1-2 timer i køleskabet. Pil løget, og skær det i tern på cirka 2x2 cm, så de passer til kødet. Sæt kød, tomater og løg skiftevis på spyddene. Grill så spyddene i cirka 2 minutter på hver side på en meget varm grill eller grillpande, så spyddene får en flot stegeskorpe og samtidig er saftige i midten. Tag spyddene af, spis dem, helt nygrillede, med en god salat til.

TIP Hvis du ikke kan skaffe gedekød, kan du sagtens bruge kalve- eller lammekød i stedet.