arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

SUPPE
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk. solsikkeolie
400 g bagekartofler
1-1½ liter vand
½ kg ærter (gerne frosne)
2 spsk. koldpresset rapsolie
salt og peber
æblecidereddike

FYLD
400 g nye kartofler
200 g rugbrød

DIP
1 bundt mynte
2 dl skyr
1 spsk. akaciehonning
salt og peber

Sådan gør du:

Suppe:
Pil løg og hvidløg, og snit dem fint. Steg dem i olie i en
stor gryde ved svag varme, indtil de er glasklare. Skræl og skyl
kartoflerne, skær dem i skiver, og kom dem i gryden til løgene.
Tilsæt vand, og lad det koge i 30 min., til kartoflerne er helt møre.
Kog ærterne med det sidste par minutter, og kom olien i. Spis
suppen, som den er, eller blend den til en glat pureret suppe.
Smag til med salt, peber og eddike.

Fyld:
Skrub og skyl kartoflerne. Kog dem i saltet vand i 8 min., og
lad dem trække i vandet, til de er møre. Skær rugbrødet i små terninger,
og bag brødterningerne sprøde i ovnen ved 150° i 20 min.

Dip:
Skyl og slyng mynten, og hak den fint. Bland mynte, skyr og
honning, og smag til med salt og peber.

Server suppen med kartofler, rugbrødsterninger og dip.