arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

200 g ribbet grønkål
2 gulerødder
2 skalotteløg
8 tørrede figner
2 danske madæbler (belle de boskoop)
2 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. æbleeddike
1 spsk. rørsukker
Havsalt og frikkværnet peber

Sådan gør du:

Gå grønkålen efter for stykker af stok, vask den grundigt i koldt vand, og afdryp den i en sigte. Snit grønkålen fint, og kom den i en skål. Skræl og pil gulerødder og skalotteløg, og snit begge dele i tynde skiver.

Skær fignerne ud i tynde skiver, skær æblerne ud i kvarte, befri dem for kernehus, og skær dem i fine både, og kom dem ned i skålen til kålen sammen med gulerødder, løg og figner.

Vend hele herligheden med olie, eddike, sukker, salt og peber, og smag så på salaten, og tilsæt evt. lidt ekstra salt, peber og olie.

Tip: Spis salaten helst den samme dag, du har lavet den, så den holder sin sprødhed. Prøv også at snitte de afpillede grønkålsstilke helt fint på tværs og tag det med i salaten – så får du mere af kålens saft og kraft med.