arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

3 håndfulde grønkål
2 håndfulde persilleblade
4 dl hasselnøddemælk eller mandelmælk
2 dl æblemost
1⁄2 dl citronsaft
4 dadler uden sten

Sådan gør du:

Rib grønkålen fra stilkene, og pluk bladene af persillen. Skyl begge dele grundigt, og dryp dem godt af.

Kom grønkål og persille i en høj blender sammen med nøddemælk, æble- most, citronsaft og dadler.

Blend til smoothie-konsistens, og smag til med ekstra citronsaft, hvis den kalder på syre.

Foto: Anders Schønnemann