arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

Bechamel
180 g smør
180 g mel
2 hakket løg
8 fed hvidløg
1200 g sødmælk
1 tsk. stødt muskatpulver
3 laurbærblade
1 tsk. stødt peber

Grøntsagsfyld 
800 gram knoldselleri
600 gram porre
40 g salt
skal af en ½ citron
80 g citronsaft
500 g gulerødder
800 g helbladet spinat

Tomatsauce
600 g hakket tomat
600 g tomatkoncentrat
6 fed hvidløg
1 bundt frisk basilikum
6 g chiliflager
10 gr rørsukker
1 tsk. stødt peber
8 g salt 
Alle ingredienserne blendes sammen til en ensartet masse. 

Sådan gør du: 

Bechamel
Smelt smør og drys melet i, bag din roux godt igennem.

Tilsæt mælk og de øvrige ingredienser. Kog din bechamel godt igennem så melsmagen er væk.  
 
Grøntsagsfyld vendes herefter i din bechamel og koges i 5 min, grøntsagerne skal stadig have bid i sig. Spinaten vendes i til allersidst, så din grøntsagsbechamel har en flot grøn farve. Smag til med citronsaft, salt, peber og muskatnød. Tip: 

Opbygning af lasagnen
Lasagnen kan bygges op som du har lyst, men det kunne være:

Pastaplader, tomatsauce, grøntsagsfyld. Som efterfølgende gentages. Slut lasagnen af med mozzarella og ristet hasselnødder. Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min til pastapladerne er tilberedte.