arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

300 g fløde
125 g mælk
150 g mørk chokolade
75 g smør i tern
110 g sukker
3 æg
¼ tsk. flagesalt
250 g brød uden skorpe og uden hele kerner

Sådan gør du:

Smør, chokolade og sukker smeltes over vandbad.  Fløden lunes og hældes i chokoladen. Tag det af varmen og rør til alt er en ensartet masse. I en skål for sig piskes æg let sammen og sigtes langsomt over i chokolademassen under omrøring.  Tilsæt salt og hæld massen over brødet. Er man den heldige ejer af en vakuummaskine vakuumpakkes brød og chokoladecreme på 90. Alternativt trækker brød 24 timer i chokoladecremen.

Fordel det hele i 6 ovnfaste portionsskåle, og bag desserterne 15 minutter ved 180 c.  Servér med vaniljeis eller iskold cremefraiche.