arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

1 kg store kartofler
1 spsk. olivenolie
5 kviste timian
havsalt

Sådan gør du:

Vask kartoflerne grundigt, så al jorden er vasket af. Tør kartoflerne let af i et stykke køkkenrulle, og skær dem så ud i grove både.

Kom kartoffelbådene i et ovnfast fad, og vend dem med olivenolie, hakket timian og salt. Bag kartoflerne i ovnen ved 180º i 40-45 min. – de skal være helt sprøde og gyldne.

Tag kartoflerne ud, og krydr dem evt. med lidt ekstra salt og peber. Når ånden kommer over mig, hakker jeg bredbladet persille og hvidløg og kommer over kartoflerne, et par min. før de skal ud af ovnen.