arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

10 gulerødder
1 dl gulerodssaft
2 spsk æbleeddike
30 g smør
1 skalotteløg
1/2 bdt estragon
salt og peber
1/4 gammelt brød
Koldpresset rapsolie eller baconfedt

Sådan gør du:

Skræl gulerødderne og skær dem ud i grove stykker. Kom 15 g smør i en sauteusse sammen med gulerødderne. Sauter disse let af, indtil de begynder at karamellisere. Tilsæt gulerodssaft og æbleeddike og kog det ind, til saften begynder at glasere rundt om gulerødderne. Montér med koldt smør, salt og peber. Tag gulerødderne af varmen. Tilsæt til sidst finthakket skalotteløg og estragon, sving rundt.

Riv brødet på et groft rivejern, og kom det på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, eller hvis du har lidt overskydende baconfedt. Drys med groft havsalt.

Bag brødet gyldent og sprødt i ovnen ved 170-180 grader i 4-5 minutter. Tag det ud, og drys ud over gulerødderne i sidste øjeblik, så der er noget, der "knaser".
Server gulerødderne lune