Vi beklager!
|
||
---|---|---|
{{item.DisplayName}} |
|
|
{{model.warnings[0]}}
|
||
Total | DKK | {{model.total}} |
Vi beklager!
20-24 stk.
Her har du opskriften på knasende havrecookies med chokoladestykker i en glutenfri version, så alle kan være med.
Du skal bruge:
2 æg
250 g blødt smør
300 g sukker
6 g salt
340 g havremel
5 g bagepulver
160 g fyld, fx mørk chokolade
Sådan gør du:
Der er ikke gluten i havre, men der kan være glutenrester fra andre kornarter i en pakke havremel eller havregryn. Så hvis du skal bage til en person med glutenintolerance (cøliaki), er det vigtigt at du køber glutenfrit havremel eller glutenfrit havregryn.
Pisk smør, sukker og salt sammen med en elpisker, til du har en homogen masse. Tilsæt æg et af gangen, og rør dem godt ind i dejen begge gange. Tilsæt havremel og bagepulver lidt efter lidt og pisk videre. Hak chokoladen groft og ælt det ind i dejen.
Lav kugler af dejen på størrelse med en stor bordtennisbold (50 g) og sæt dem på bagepapir på en bageplade. Bag dem ved 170º til de er gyldenbrune i kanten, det tager ca. 12-14 minutter.