arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

20-24 stk.

2 æg
250 g blødt smør
300 g sukker
6 g salt
340 g havremel
5 g bagepulver
160 g fyld, fx mørk chokolade

Der er ikke gluten i havre, men der kan være glutenrester fra andre kornarter i en pakke havremel eller havregryn.
Så hvis du skal bage til en person med glutenintolerance (cøliaki), er det vigtigt at du køber det der hedder glutenfrit havremel eller glutenfrit havregryn.

Sådan gør du:

Pisk smør, sukker og salt sammen med en elpisker, til du har en homogen masse.
Tilsæt æg et af gangen, og rør dem godt ind i dejen begge gange.
Tilsæt havremel og bagepulver lidt efter lidt og pisk videre.
Hak chokoladen groft og ælt det ind i dejen.

Lav kugler af dejen på størrelse med en stor bordtennisbold (50 g) og sæt dem på bagepapir på en bageplade.
Bag dem ved 170º til de er gyldenbrune i kanten, det tager ca. 12-14 minutter.