arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

3 spsk. gule sennepskorn
3 spsk. sorte sennepskorn
6 spsk. vand
6 spsk. æbleeddike
4-5 spsk. brun farin
1 tsk. havsalt

Sådan gør du:

Rist sennepskornene let på en tør pande, til de begynder at poppe. Vip senneps-kornene ned i en morter, og mal dem til et fint pulver (du kan også male dem på en elektrisk kaffemølle, som er annekteret til krydderikværn og ikke smager af kaffe!). Kom de malede sennepskorn i en skål, og tilsæt vandet lidt efter lidt, mens du rører godt rundt. Tilsæt så æbleeddike, og smag til med brun farin og salt.

Kom senneppen i et lille glas, og lad den gerne trække en dag eller to i køleskabet, inden du tager af den. Senneppen kan holde sig i flere måneder i køleskabet og kommer kun til at smage bedre med tiden.

TIP Du kan variere senneppens smag med lidt julekrydderier som stjerneanis, kanel og nellike.