arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Salat
2–3 hoveder hjertesalat
4 forårsløg
8 cm agurk
2 håndfulde plukket dild

Dildmarinade
¾ dl koldpresset rapsolie
4 spsk. citronsaft
½ tsk. finthakket hvidløg
1 tsk. knust dildfrø eller endnu bedre
knust krondildfrø
havsalt
friskkværnet sort peber

Topping
150 g friskpillede rejer
80 g rygeost 45%

Sådan gør du:

Salat
Skyl hjertesalaten, del den op i blade, og slyng dem tørre i en salatslynge eller et viskestykke. Skær forårsløgene i fine ringe, og skær agurken i lange stave. Skyl dilden, og dup den tør i et viskestykke.

Dildmarinade
Kom rapsolie og citronsaft i et syltetøjsglas sammen med hvidløg og knust dildfrø, og ryst det godt sammen. Smag til med salt og peber. Vend hjertesalat, agurk, forårsløg og plukket dild godt med marinaden. Anret salaten i en fin bunke på et fad, og fordel rejer og små klatter af rygeost ovenpå. Spis salaten som forret eller frokost i det grønne.