arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

15 hyldeblomstskærme
3 usprøjtede citroner
600 g sukker
2 liter vand

Sådan gør du:

Klip blomsterne af stilkene og kom dem i en skål. Skær citronerne i skiver og, og kom dem i en gryde sammen med sukker og vand. Varm vand og sukker op til lige før kogepunktet og, og hæld det over hyldeblomsterne. Lad saften trække 12 timer på køkkenbordet, inden du sigter den og hælder den på flasker. Opbevar saften i køleskab, hvor den kan holde sig i 30-40 dage. Det er oplagt at fryse saften ned i pindeis-form til ungernes hjemmelavede hylde-is.