arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 
15 hyldeblomstskærme
3 usprøjtede citroner
600 g sukker
2 liter vand

 

 

Sådan gør du:

Klip blomsterne af stilkene og kom dem i en skål. Skær citronerne i skiver, og kom dem i en gryde sammen med sukker og vand. Varm vand og sukker op lige til kogepunktet, og hæld det over hyldeblomsterne. Lad saften trække i 12 timer på køkkebordet, inden du sigter den og hælder den på flasker. Opbevar saften i køleskab, hvor den kan holde sig i 30-40 dage.