Vi beklager!
|
||
---|---|---|
{{item.DisplayName}} |
|
|
{{model.warnings[0]}}
|
||
Total | DKK | {{model.total}} |
Vi beklager!
Ca. 8-10 pers.
En enkel og luftig sag, med en god smag af mandler og appelsin. Prøv at servere den med yoghurt og en helt enkel appelsinsalat.
Du skal bruge:
2 usprøjtede appelsiner
250 g mandler
6 æg
250 g sukker
Evt. 1 spsk. orangeblomstvand
1 tsk bagepulver
2 spsk fintrevet tørret brødkrumme eller Rasp
Tilbehør
2 dl yoghurt, gerne let drænet
½ dl flydende honning
Sådan gør du:
Vask appelsinerne og kog dem hele i halvanden time, eller indtil de er meget bløde. Forvarm ovnen til 190°. Skold, smut og hak mandlerne lidt groft. Pisk æggene med sukkeret. Tilsæt orangeblomstvand og de grofthakkede mandler. Sigt bagepulver i og tilsæt brødkrumme. Rør godt rundt. Skær appelsinerne i kvarter og fjern kernerne. Kom dem i en foodprocessor eller blender og blend dem til puré. Bland puréen grundigt sammen med mandeldejen. Hæld dejen i en ca. 23 cm springform (smurt, medmindre du bruger sliplet) og bag kagen i ovnen ca. 1 time. Lad kagen køle af i formen, før den vendes ud. Nyd kagen med yoghurt og flydende honning og gerne en appelsinsalat.