arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

Kalkun
800 g kalkunoverlår
1 dl hvedeøl
½ økologisk citron
2 kviste salvie
1 spsk. sennep
1 tsk. dansk honning
Salt og peber

Sprød salat
1 kålrabi
3 danske æbler
100 g frisk grønkål
½ dl cidereddike
½ dl koldpresset rapsolie
2 spsk æblemos
1 spsk sennep
Salt og peber

Sådan gør du:

Bland øl, sennep, honning, salvie og skiver af citron. Smør kalkunoverlårene med blandingen og kom dem i et ildfast fad. Krydr med salt og peber, og steg kalkunlårene i ovnen i 45 minutter ved 150°. Tag dem ud af ovnen og lad dem trække i 10 minutter, inden kødet skæres i skiver. Skræl kålrabien og skær den i grove tern.

Kog vand med salt op i en gryde. Når vandet koger, kommes kålrabiternene i. Kog dem i 3-4 minutter, indtil de er møre. Tag dem op og smag dem til med eddike, rapsolie, æblemos, sennep, salt og peber, mens de endnu er lune. Skyl æblerne, skær dem i kvarter, fjern kernehuset og snit dem på langs i helt fine skiver. Bland dem med kålrabiternene. Pluk grønkålen og skyl den i koldt vand. Lad den dryppe grundigt af i et dørslag og tør den herefter let i et viskestykke. Hak den fint og kom den i kålrabien. Vend det hele godt rundt og smag evt. til med lidt ekstra salt og friskkværnet peber og server med kalkunoverlårene.