arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

½ kålrabi
havsalt
4 spsk. æblemos (sødet)
2 spsk. grov sennep
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. koldpresset rapsolie
Friskkværnet peber
1 stok frisk grønkål

Sådan gør du:

Skræl kålrabien, og skær den i tern på 1×1 cm. Kog vand med salt op i en gryde; når vandet koger, så plomp kålrabiternene i. Kog ternene i 3-4 minutter, så de er møre og stadig med lidt bid i. Tag kålrabi-ternene op i en skål, og smag dem til, mens de er lune, med æblemos, sennep, eddike, rapsolie, salt og peber. Vend godt rundt, så kålrabien bliver jævnt marineret. Pluk grønkålen af stokken, vask bladene, og afdryp dem grundigt. Snit kålen helt fint, og her mener vi virkelig helt fint, for store bidder af de fibrøse blade er ikke særligt fordrende for grønkålsoplevelsen. Brug evt. en gammeldags vuggehakker til den sidste finsnitning. Vend den snittede grønkål i kålrabien, og spis retten, mens den er lun.