arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

Fyld:
400 g hvidkål
200 g gulerødder
½ bundt bredbladet persille

Dressing: 
1 tsk. spidskommenfrø
1 dl drænet yoghurt eller græsk yoghurt
1 dl god mayonnaise
½ fed hakket hvidløg
saft af 1 økologisk citron
1 tsk. citronskal
½ spsk. honning
havsalt
friskkværnet sort peber

Sådan gør du:

Fyld:
Skær stokken fri af hvidkålen, kassér den, og snit kålen i tynde strimler på max 2 mm. Det er nemmest at bruge et mandolinjern eller råkostjernet på en foodprocessor, men tålmodighed og en skarp kniv kan også gøre det. Skræl gulerødderne, og skær dem i flotte tynde strimler ligeledes på mandolin- eller råkostjern. Skyl og pil bladene af persillen, og hak den groft, gerne i strimler.

Dressing:
Rist spidskommenfrøene på en tør pande, til de springer og bliver let brune. Knus så frøene i en morter, eller på et skærebræt med den brede side af en stor kniv. Bland yoghurt, knust spidskommen, mayonnaise, hvidløg, citronsaft og -skal samt honning, salt og peber godt sammen.

Vend kål, gulerødder, dressing og persille sammen, og smag evt. til med mere salt og peber.