arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

1 vaniljestang
250 g smør
100 g sukker
1 æg
1 dl mælk
500 g mel
1 spsk. bagepulver
revet skal af 1 citron

Sådan gør du:

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom smør og sukker i en skål, og rør det godt sammen med vaniljekornene. Rør ægget i massen, og tilsæt så mælken. Sigt til sidst mel og bagepulver i dejen, tilsæt revet citronskal, og rør dejen sammen.

Læg dejen på et melet bord, del den i 10 stykker, og tril dem til tynde pølser på ca. 10 cm's længde. Skær pølserne ud i 1 cm brede stykker, tril dem til kugler, og sæt dem på bageplader med bagepapir. Hold lidt aftsand imellem kuglerne, der jo flyder ud til kammerjunkerstørrelse. 

Bag kammerjunkerne ved 180° i ca. 12-15 minutter, til de er gyldne og sprøde, og afkøl dem efterfølgende på en bagerist.