arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

250 g knoldselleri
skal og saft af 1 usprøjtet citron
1 dl vand
100 g sukker

Sådan gør du: 

Skræl og skær knoldsellerien i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Skær den gule del af citronskallen i strimler med en tyndskræller.
Kom vand, sukker, citronskal og citronsaft i en gryde, og lad det koge, til sukkeret er opløst. Vend knoldsellerien i sukkerlagen, og lad det simre i et par minutter, til knoldsellerien er let mør.
Læg knoldselleriskiverne enkeltvis på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem tørre i ovnen ved ca. 140° i 2 timer.