arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge: 

5 g fennikelfrø
150 g. kefir
1 citron
salt
peber

Sådan gør du:

Tag de 5 g fennikelfrø og rist dem af på en pande ved middelhøj varme. Dette tager ca. 3-4 min. Hak efterfølgende frøene med en kniv, på et skærebræt, eller brug en morter og kværn frøene til mindre stykker.

Vend fennikelfrøene op i kefiren og smag til med citronsaft (ca. 5 g), salt og peber. Sæt til side i en lille skål på køl frem til servering.