arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

500 g flåede tomater
60 g tomatpuré
50 g pillede løg
120 g sukker
100 g æble
90 g æbleeddike
1 stk. stjerneanis
2 fed hvidløg

Sådan gør du:

Alle ingredienser koges helt ud ved svag varme. Lad det simre til blandingen er tyk, blend og kør igennem en sigte.

Hæld ketchuppen i en skål, og afkøl den. Hvis du ikke skal bruge ketchuppen med det samme, så hæld den i et skoldet glas, og opbevar det i køleskabet, hvor det kan holde sig i 50-60 dage, hvis den er uåbnet og 10-15 dage, hvis du har åbnet det.