arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Du skal bruge:

1 flaske neutral brændevin
15 fennikelfrø
1 god håndfuld fuglekirsebær
evt. 4-5 spsk. mørkt sukker

Sådan gør du:

Kom kirsebær og fennikelfrø på brændevinen, og lad den trække i minimum 8-9 uger, inden du kaster dig over den. Brændevinen kan let holde sig i op til et helt år. Du kan også tilsætte 4-5 spsk. mørkt sukker (rørsukker eller roesukker), og lad den trække, det giver dig en sødlig likør, som kan nydes til ost og dessert.