arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Det skal du bruge:

1 glas syltede kirsebær
Fintrevet skal og saft af 1 usprøjtet appelsin
2 spsk. sukker
1 spsk. kirsebæreddike
1 kanelstang
1 stjerneanis
Ca. 1 spsk. maizena

Sådan gør du:

Kom de syltede kirsebær i en gryde sammen med fintrevet appelsinskal og appelsinsaft, sukker, eddike, kanel og stjerneanis. Bring gryden i kog, og lad bærrene koge igennem i 3-4 min. Rør maizena ud i lidt koldt vand, og hæld det i kirsebærsovsen under omrøring. Lad sovsen koge i 1 min, så den tykner, og smag evt. til med ekstra sukker og eddike. Server sovsen lun.

TIP Du kan sagtens lave kirsebærsovsen færdig på forhånd og så lune den, når den skal bruges.